Workshop Hanging Baskets 2014

Op zaterdag 18 mei hadden we voor de 5e keer een workshop Hanging Baskets.
Tijdens de workshop werd geleerd hoe je een hanging basket kunt maken. Het was mogelijk om zelf een lege hanging basket, die je vorig jaar had gekocht, of die je nog thuis had weer bij ons op te maken. Het weer was prima de stemmig zat er goed in. Een ieder maakte de hanging basket naar zijn eigen keuze. Leuke takken etc. werden er in verwerkt. Wij hebben geadviseerd de basket regelmatig water te geven . Tijdens de workshop hebben we osmocote toegevoegd. Osmocote is een extra voeding voor groene en bloeiende planten.
De dames waren actief bezig en een ieder ging volgens ons tevreden naar huis. De jongste deelneemster was een leuk vrolijk lief meisje die graag met mama mee wilde doen. De deelname was gratis, je betaalde alleen de materialen. Wij vonden het gezellig en leuk om te doen. We hadden zo nu en dan ook geïnteresseerde toeschouwers, dus herhalen we het zeker weer volgend jaar.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwsbrief of spijt het u dat u niet mee kon doen, laat het ons weten via de mail : Info@klaasnieuwenhuis.nl.


Terug